Oι «ενοχλούμενοι» για τα συλλαλητήρια και οι… «ακραίες φωνές»…

ΜακεδονίαΠαρακολουθώ εδώ και μέρες με δέος και εντυπωσιασμό το δημοσιογραφικό παραλήρημα γνωστού πολιτευτή κατά των συλλαλητηρίων, με άρθρα, συνεντεύξεις και ό,τι άλλο… «περνάει από το χέρι του»… Ας προστατέψει κάποια «μη ακραία» και… «καλοπροαίρετη» φωνή τον κ. Κρεμαστινό από το να εκτίθεται και να απομονώνεται πολιτικά όλο και περισσότερο συνεχώς με τις #δηλώσεις του κατά του δίκαιου αγώνα που δίνουν εκατομμύρια συμπατριώτες μας σε ολόκληρη την #Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο (βλ. Κύπρο, #Αυστραλία#Αμερική κ.λπ.) και ας σεβαστεί τις #φωνές τους και ας σταματήσει τα υπονοούμενα περί «ακραίων φωνών» και κόσμο που «παρασύρεται στα #συλλαλητήρια», λες και ο #κόσμος είναι άβουλο ον χωρίς δική του κρίση και γνώση της Ιστορίας. 

Προφανώς εγκλωβισμένος σε ένα παρελθόν «ιστορικών λαθών» και δραματικά επηρεασμένος από την προσωπική του φιλία και την προσωπική του σχέση με τον Ανδρέα #Παπανδρέου μιας άλλης πολύ πιο παλιάς εποχής, τον οποίο συνέχεια επικαλείται λες και είναι εκπρόσωπός του εν ζωή, προσπαθεί μάταια και με σοβαροφάνεια να μας πείσει ότι θα πρέπει να «καταπιούμε» την προκλητική κλοπή του ιστορικά ιερού όρου «#Μακεδονία» από τα #Σκόπια και μάλιστα αμαχητί, βασιζόμενος σε λάθη του παρελθόντος και να αποδεχούμε αμαχητί τα περί της ανύπαρκτης κατά κοινή ομολογία «μακεδονικής γλώσσας» ως δεδομένα…  «Μπράβο, συγχαρητήρια, ωραίες τοποθετήσεις!»
Μας επισημαίνει ότι δεν έγιναν #συλλαλητήρια όταν έπρεπε, άραγε εκείνος τότε θα τα είχε διοργανώσει ή έστω προτείνει; Έχει αντιληφθεί ότι το τείχος του Βερολίνου έπεσε εδώ και δεκαετίες χάρη σε #αγώνες του λαού;
Ας μας ενημερώσει επίσης αν οι #θέσεις του γίνονται επίσημα δεκτές και από τον πολιτικό χώρο στον οποίο κινείται, γιατί αυτό μας ενδιαφέρει άμεσα στις επόμενες #εκλογές που πλησιάζουν… Ας παραδεχτεί τουλάχιστον έντιμα, αφού δε θέλει να συγχαρεί, ότι το συλλαλητήριο της Ρόδου -όπως και τα #συλλαλητήρια σε ολόκληρη την #Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο- είχε πράγματι μεγάλη συμμετοχή κόσμου και #επιτυχία παρά το ότι ο ίδιος έλαμψε δια της απουσίας του. Ναι, γιατί ο λαός και θέλει και μπορεί και έτσι, γιατί αυτή είναι η #Δημοκρατία και το μεγαλείο της, είτε αρέσει σε κάποιους/ες είτε όχι. Τόσο απλά! Ο δίκαιος αγώνας συνεχίζεται και αυτό μας κρατά ενωμένους, εμάς τους… «λίγους» σε ολόκληρο τον κόσμο και… «παρασυρόμενους»…!

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Χρύσης.

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Χρύσης.
Φωτογραφία του Εμμανουήλ Χρύσης.
Φωτογραφία του Εμμανουήλ Χρύσης.

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.