Τιμολόγηση για την υποβοήθηση στη σύνταξη φοιτητικών εργασιών

Modern Greek for foreinners

Modern Greek for foreigners

Η τιμολόγηση των εργασιών μας προκύπτει πάντα σε σχέση με το βαθμό δυσκολίας, την προθεσμία παράδοσης, και την έκταση της εργασίας που θα μας αναθέσετε.

 • Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 • Ειδικά πακέτα προσφορών για πρωτοετείς φοιτητές και την ανάθεση περισσότερων της μιας εργασίας.

Για να μάθετε το συνολικό κόστος για την εκπόνηση της εργασίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Κατά την αποστολή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τον τίτλο της εργασίας, τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης της, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, κρίνετε εσείς ότι είναι απαραίτητη, για να κατανοήσουμε πληρέστερα το θέμα της εργασίας, που επιθυμείτε να αναλάβουμε.

Μόλις σχηματίσουμε μια πλήρη εικόνα των αναγκών και προαπαιτούμενων συνθηκών, για την εκπόνηση της εργασίας σας, θα σας αποστείλουμε  μια ολοκληρωμένη πρόταση τιμολόγησης και κοστολόγησης, χωρίς καμία απολύτως δική σας δέσμευση.

 Featured Image -- 20678ΤΙΜΕΣ

Οι χρεώσεις για την υπηρεσία υποβοήθησης στη συγγραφή εργασιών είναι:

 • 15€ ανά σελίδα για έγγραφα Bachelor
 • 18€ ανά σελίδα για έγγραφα Masters
 • 20€ ανά σελίδα για έγγραφα PhD
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ : Όλες οι τιμές είναι σε Eυρώ. Μια σελίδα αποτελείται από περίπου 225 λέξεις (διπλό διάκενο, γραφή: Αrial 12pt).
 • Οι χρεώσεις για την υπηρεσία διορθώσεων εργασιών είναι:
 • ΧΡΕΩΣΕΙΣ : περίπου 7€ ανά 225 λέξεις
Η παραπάνω χρέωση είναι ενδεικτική εξαρτάται από τη δυσκολία και το εύρος των διορθώσεων.
Οι χρεώσεις για την υπηρεσία συμπλήρωσης δοκιμίων αποδοχής:

ΧΡΕΩΣΕΙΣ:

 • 45€ ανά σελίδα δοκιμίου αποδοχής (ένα τυπικό δοκίμιο είναι 4 σελίδες)
 • Φόρμα UCAS : 250€
 • Φάκελος αιτούντος : 1.200€
(Ένας φάκελος συνεπάγεται όλα τα αναγκαία και απαιτούμενα έγγραφα όπου ένας φοιτητής χρειάζεται να στείλει σε ένα Πανεπιστήμιο. Συμπεριλαμβάνει τη δική μας προσωπική φόρμα επικοινωνίας και παρουσίασης, η οποία αυξάνει τις πιθανότητές σας για επιτυχία στο επιλεγμένο ίδρυμα).

Άλλες Σημειώσεις:

 • Η ελάχιστη χρέωση εργασίας είναι 40€.
 • Επίσης, σε αυτή την περίπτωση, εάν είναι αναγκαία η αποστολή βιβλιογραφικού υλικού, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη (ισχύει για όλες τις παραγγελίες 130€ και κάτω).
Σε παραγγελίες κόστους άνω των 130€, τα έξοδα αποστολής βιβλιογραφικού υλικού καλύπτονται από τον πελάτη, ενώ τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από εμάς.
Το πόσο ανά σελίδα είναι ενδεικτικό και προσαυξάνεται σε περίπτωση επιπλέον υπηρεσιών (μοίρασμα ερωτηματολόγιων, απομαγνητοφωνήσεις, στατιστικές αναλύσεις κ.ά.)
Για μεγαλύτερη διευκόλυνση σε εργασίες υψηλού κόστους, η αποπληρωμή τους μπορεί να γίνει μέσω δόσεων:
Για παραγγελία από 280 έως 700 ευρώ, η πληρωμή πραγματοποιείται σε τρεις (3) δόσεις, από τις οποίες η πρώτη είναι η προκαταβολή. Η δεύτερη δόση πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της εργασίας και πριν την παράδοσή της.
Για παραγγελία άνω των 800 ευρώ η πληρωμή πραγματοποιείται σε 3 δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη είναι η προκαταβολή.
 • Η εκπόνηση οποιασδήποτε εργασίας ξεκινάει από την στιγμή που γίνεται η κατάθεση της προκαταβολής: για εργασίες κάτω των 380 ευρώ, γίνεται κατάθεση του συνολικού ποσού προκαταβολικά, ενώ για μεγαλύτερες εργασίες η προκαταβολή θα είναι η πρώτη δόση που θα έχει οριστεί σύμφωνα με το τελικό ποσό της εργασίας.
 • Ελάχιστος χρόνος παράδοσης μια εργασίας άσχετος μεγέθους είναι 7 μέρες . Για πτυχιακές εργασίες, το ελάχιστο χρονικό περιθώριο παράδοσης είναι 1 μήνας, και σε διδακτορικές διατριβές ο ελάχιστος χρόνος παράδοσης είναι 6 μήνες .
 • Μπορεί να αναλάβουμε εργασίες με μικρότερα χρονικά περιθώρια με επιπλέον επιβάρυνση .
Ο χρόνος παράδοσης μιας εργασίας αναμένεται να είναι μεγαλύτερος του ελάχιστου ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας και την έκτασή της.
 • Εάν χρειάζεται επιπλέον χρόνο ή επιπλέον κόστος θα ειδοποιηθείτε πριν αναληφθεί η εργασία και ξεκινάμε μονό εφόσον μας αποστείλετε επιβεβαιωτικό mail.

Δουλέψτε μαζί μας

Συγγραφείς

Στην προσπάθειά μας να αναπτυχθούμε αναζητούμε συνεχώς νέους ενεργητικούς και ευφυείς, για να συμμετέχουν στη συγγραφική μας ομάδα. Δουλεύοντας μαζί μας σας δίνεται μια τεράστια δυνατότητα να αναπτύξετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις δυνατότητες σας σχετικά με την συγγραφή εργασιών και μελέτης, με πολύ καλές αποδοχές.
Τα επίπεδα πληρωμών μας ποικίλουν ανάλογα με την εμπειρία, τη διαθεσιμότητα, το μορφωτικό επίπεδο του συγγραφέα και την πολυπλοκότητα του έργου που έχουμε στα χέρια μας.


Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: