Βοήθεια – συμβουλευτική υποστήριξη για Φοιτητικές – Πτυχιακές & Διπλωματικές Εργασίες

Every project is implemented under three const...

Image via Wikipedia

Share/Bookmark

Translia translation services

Ο δικός σου σύγχρονος,
ασφαλής, σίγουρος
και οικονομικός
τρόπος για πτυχίο
στην «ώρα» του!

istos.jpg

Iδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών – Πληροφορικής – Λογιστικής


Boήθεια – συμβουλευτική για εκπόνηση φοιτητικών και πτυχιακών εργασιών

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και εγγυημένα τη βοήθεια και συμβουλευτική στην εκπόνηση εργασιών και πτυχιακών όλων των μεγεθών και ειδικοτήτων. Από μικρές εργασίες για ένα μάθημα μέχρι πτυχιακές, διπλωματικές και διατριβές.

  • Παρέχουμε ποιοτικές προσαρμοσμένες εργασίες στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

  • Μην ψάχνεις περαιτέρω για την πλήρως προσαρμοσμένη συγγραφή της εργασίας σου!

 

Διευκρινίζεται ότι παρέχεται κατόπιν συνεννόησης ΒΟΗΘΕΙΑ και συμβουλευτική υποστήριξη για φοιτητικές εργασίες. Σε καμιά περίπτωση δεν αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου ολόκληρη η εργασία χωρίς την κύρια συμμετοχή του ίδιου του φοιτητή. Η συνεργασία μας με το φοιτητή, αν χρειάζεται, δεν τελειώνει με την παράδοση της εργασίας ή της πτυχιακής του αλλά συνεχίζεται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση μέχρι η εργασία να έχει την τελική έγκριση από τη σχολή του φοιτητή.

Οι εργασίες και οι πτυχιακές γράφονται στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα ανάλογα με τις απαιτήσεις της σχολής του φοιτητή. Για οποιαδήποτε άλλη γλώσσα επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε αν για το συγκεκριμένο αντικείμενο και γλώσσα που ζητάτε υπάρχει η δυνατότητα να σας παρέχουμε βοήθεια.

Οι συνεργάτες μας οι οποίοι ασχολούνται με την εκπόνηση εργασιών και πτυχιακών είναι διαφόρων ειδικοτήτων με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών και με μεγάλη εμπειρία στη συγγραφή φοιτητικών εργασιών και πτυχιακών.

Η κοστολόγηση γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια ανάλογα με το χρόνο παράδοσης, το είδος και το αντικείμενο της εργασίας και το ποσοστό συμμετοχής του φοιτητή. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται προκαταβολή. Τη συνολική ευθύνη για την εργασία έχει ο ίδιος ο φοιτητής ο οποίος και οφείλει να έχει πλήρη γνώση της εργασίας και να μπορεί να την αναπτύξει και ο ίδιος ατομικά κατόπιν της ολοκλήρωσής της απέναντι στον υπεύθυνη καθηγητή του.

Project Management main phases

Project Management main phases (Photo credit: Wikipedia)

Στη συνέχεια αναφέρονται τα κυριότερα γνωστικά πεδία που καλύπτουν οι γνώσεις των συνεργατών μας:

Management, HRM, Marketing, Project Management, Πληροφορική, Διαχείριση ποιότητας (ISO), Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Δίκαιο, Ναυτιλιακά, Στατιστική, Στατιστική ανάλυση ερωτηματολογίων, Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου, Περιβάλλον, Φιλολογία, Ιστορία, Αρχαιολογία, Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Παιδαγωγικά, Θεολογία, Τέχνες, Πολιτικές Eπιστήμες, Διεθνείς σχέσεις, Δημόσια Διοίκηση

Μπορείς να έχεις ειδική βοήθεια με την εργασία σου από τους καταρτισμένους, εξειδικευμένους συγγραφείς μας

Αντιλαμβανόμαστε ότι θέλεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα για την εργασία σου, ωστόσο ίσως διαπιστώσεις ότι η βοήθεια από ειδικούς θα σε βοηθήσει να την εγγυηθείς. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες συγγραφής εργασιών εγγυόμαστε τους βαθμούς που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις στις σπουδές σου και στη μελλοντική σου καριέρα.

Για οποιοδήποτε θέμα, οποιοδήποτε επίπεδο, θα προσπαθήσουμε να διαθέσουμε ειδικά για εσάς καταρτισμένους επαγγελματίες συγγραφείς που μπορούν να σας βοηθήσουν. Όλοι μας οι συγγραφείς επιβάλλεται να αποδείξουν τα προσόντα τους και τις συγγραφικές τους δυνατότητες πριν τους δοθεί η δυνατότητα να συγγράψουν για σας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι πολύ σημαντικά για σας, συνεπώς εξασφαλίζουμε ότι κάθε προσαρμοσμένη εργασία που παραδίδουμε είναι ανάλογη της ποιότητας και του επιπέδου που παρήγγειλες και ότι σου παραδίδεται με την απαραίτητη εμπιστευτικότητα και εγκαίρως!

Read more: http://www.istos.edu.gr

  • IΣΤΟΣ http://www.istos.edu.gr
    E-MAIL: echrysis@sch.gr, echrysis@elthillside.com Τηλ. – F.: 2241066304, Τηλεομοιοτυπία: 700 700 9121, Κιν.: (+30) 6946283008, 6937026154

  • Ζητούνται συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων με μεταπτυχιακά για συγγραφή εργασιών και παράδοση μαθημάτων σε φοιτητές. 

DriversCollection.com – One of largest free net library of device drivers

widgeo.net
widgeo.net
Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: