Ενημέρωση για υποψηφιότητά μου στις εσωκομματικές εκλογές Συντονιστικών Γραμματειών Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Χρύσης.

November 10, 2015 at 1157PM - Emmanuel Chrysis -Την #Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 το Κίνημα Αλλαγής ψηφίζει για εκλογή Συντονιστικών Γραμματειών Τοπικών Οργανώσεων. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε όλη την #Ελλάδα στις κατά τόπους Δημοτικές Οργανώσεις και κατά τις ώρες 08:00 – 20:00.

Μετά από ώριμη σκέψη και αφού στάθμισα όλα τα δεδομένα, αποφάσισα να θέσω  υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές για εκλογή Συντονιστικών Γραμματειών Τοπικών Οργανώσεων.

Η κάθοδός μου σε αυτές τις σημαντικές εσωκομματικές εκλογές ως υποψήφιο μέλος  της Συντονιστικής Γραμματείας Τ.Ο. Ρόδου είναι μια απόφαση ανάγκης συμμετοχής στο πολιτικά πράγματα της χώρας μας μέσα από την ιδιότητα του κομματικού στελέχους του Κινήματος Αλλαγής αλλά και γενικότερα σαν σκεπτόμενος και ώριμος πολίτης που ενδιαφέρεται σοβαρά για τα κοινά της πόλης του όπως και της χώρας του ολόκληρης.

Θεωρώ ότι αξιόλογοι, ικανοί και ηθικοί άνθρωποι οφείλουν κάποια στιγμή να επιστρέψουν στην κοινωνία μας ένα κομμάτι από αυτά που κατέκτησαν και έμαθαν, και δει να συνεργαστούν με συντροφικότητα και ζήλο για την εμπέδωση των αρχών της αξιοκρατίας, του ήθους, της αλήθειας, της αριστείας, του αλτρουισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου, της δημιουργικότητας και της ανάπτυξης της πόλης τους και της χώρας τους ολόκληρης.

Έχοντας διατελέσει Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Yπεύθυνος Τομέα Εθελοντισμού & Εθελοντικών Οργανώσεων Νότιας Δωδεκανήσου, μέλος της διευρυμένης Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου και της Σ.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ρόδου, πήρα την απόφαση αυτή τη φορά να είμαι υποψήφιο μέλος του Κινήματος Αλλαγής.

Η απόφασή μου αυτή στηρίχθηκε στο ότι το Κίνημα Αλλαγής ως κομματικός οργανισμός θα πρέπει να στελεχωθεί μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες από άτομα με ήθος, επαρκή παιδεία, εκπαίδευση και ειλικρίνεια, χωρίς τάσεις αυτοπροβολής, χωρίς αλαζονεία, με ικανότητες και δεξιότητες και να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, να επιχειρήσει την πραγματική διεύρυνση στην κοινωνία ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες εκείνες που θα φέρουν και τη νεολαία κοντά μας. Απαιτείται ένα προφίλ πιο ανοικτό και διάφανο στον κόσμο, ώστε να τον γεμίσουμε ξανά με ελπίδα, εμπιστοσύνη και αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.

Έχω την τιμή να κατάγομαι από την πανέμορφη Ρόδο της Δωδεκανήσου όπου και μεγάλωσα. Αποφοίτησα από το τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του T.E.I. Hρακλείου Κρήτης το 1998 και έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και διαλέξεων σε διάφορα θέματα οικονομικού, εκπαιδευτικού και γενικά επιστημονικού περιεχομένου.

Έχω επίσης την τιμή να εργάζομαι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως μόνιμος διοικητικός – λογιστής – ιδιαίτερος γραμματέας στο Γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου. Προηγούμενα εργαζόμουν στη Διεύθυνση Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Ρόδου στη Δωδεκάνησο ενώ παράλληλα είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Πέρα από την ιδιότητά μου ως μόνιμο διοικητικό – λογιστικό στέλεχος Ο.Τ.Α., έχω απασχοληθεί ευρέως ως Εκπαιδευτής αλλά και ως Επιτηρητής Εξετάσεων εξαμήνου και πιστοποίησης ξένων γλωσσών στα δημόσια Ι.Ε.Κ. της Ρόδου (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και Ο.Τ.Ε.Κ.), στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών La Lingua στη Ρόδο, στα Κοσκινού και στην Ιαλυσό σε τμήματα παιδιών αλλά και ενηλίκων καθώς και σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές, δημόσια και ιδιωτικά, διδάσκοντας γενικά και επαγγελματικά Αγγλικά, Γενική – Χρημ/κή Λογιστική, Φορολογική Λογιστική, Εμπορικές Εφαρμογές, Επιχειρησιακές Επικοινωνίες, Φορολογία Κεφαλαίου και Κίνητρα Επενδύσεων και Πληροφορική.

Ελπίζω στη στήριξή σας για να συμβάλλουμε από κοινού μέσα σε πνεύμα ενότητας, συνεργασίας και δημιουργικότητας στην ανάδειξη απόψεων και θέσεων για το Κίνημα Αλλαγής. Να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του κόσμου και να συνδιαμορφώσουμε τις κατάλληλες πολιτικές για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και την ανάδειξη προοπτικών για τη χώρα μας.

Καλώ τους φίλους και τις φίλες στην πόλη της Ρόδου μας να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά μου και καθέναν και καθεμιά που πιστεύει στη φιλοσοφία του Κινήματος Αλλαγής που η αξιότιμη πρόεδρός μας κ. Φώφη Γεννηματά επιθυμεί να διαμορφώσει, να έρθει κοντά μας και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πολυπαθή χώρα μας, ιδιαίτερα σε αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο αλλαγών και αναταράξεων σε όλα τα επίπεδα (εθνικό, τοπικό, οικονομικό κ.ά.).

Συμμετέχω γιατί πρέπει όλοι να συμμετέχουμε στην καλύτερη προοπτική του τόπου μας. Και όπως λέω στους μαθητές/μαθήτριες μου, η εκπαίδευση και η παιδεία είναι αυτές που οφείλουν να διαμορφώνουν κριτικά σκεπτόμενους ενεργούς πολίτες με ήθος, ενδιαφέρον για τα κοινά και αγάπη για την έντιμη και αποδοτική πολιτική.

Με αυτές τις σκέψεις θέλησα να σας καταστήσω κοινωνούς των προθέσεων που με ώθησαν στην απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα.

                                                                     Ρόδος, 23/6/2018

                                                                  Εμμανουήλ Χρύσης                                    

#προχωράμε_μπροστά #κίνημα_αλλαγής

https://echrysis.blogspot.com/2018/06/blog-post_22.html

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: