Συγκρότηση Οργάνων Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου

Locator map of Rhodos municipality (Δήμος Ρόδο...

Locator map of Rhodos municipality (Δήμος Ρόδου) in Dodecanese prefecture (Νομός Δωδεκανήσου) in Greece. (Photo credit: Wikipedia)

Κοινή συνεδρίαση με τη συμμετοχή των νεοεκλεγμένων μελών της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου και των λοιπών επιτροπών μεταξύ των οποίων και της νέας Σ.Ε. Δ.Ο. Ρόδου διεξήχθηκε χθες στις 20:00 στα κεντρικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Ρόδο και εκδόθηκε το εξής δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου

Στις 13/6 συνεδρίασαν τα εκλεγμένα μέλη των νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ στα Νότια Δωδεκάνησα με σκοπό την εκλογή του νέου Γραμματέα και την συγκρότηση  των επιτροπών οικονομικού ελέγχου και καταστατικού.

Για τη θέση του Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου ψηφίστηκε ομόφωνα ο Τιμόθεος Παρασκευάς και για τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ο Αντώνης Κολιάδης. (Περισσότερα..)

This is a preview of Συγκρότηση Οργάνων Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας ΔωδεκανήσουRead the full post (10 λέξεις, περίπου 2 secs διαβάσματος)

 

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει… «κρεμαστάρια»!»

Το ζήσαμε και αυτό! Χθες βράδυ ο κ. Σαμαράς με το «έτσι θέλω» έκλεισε τη δημόσια τηλεόραση.
Κύριε Σαμαρά, έως πότε θα συμπεριφέρεστε στους εργαζόμενους σαν μαριονέτες παίζοντας παιχνίδια στις πλάτες τους αφού δεν μπορείτε να βγαλετε εις πέρας το κυβερνητικό σας έργο;
Η αποτυχία ιδιωτικοποίησης των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ αποδεικνύουν πως το κλείσιμο της ΕΡΤ αποτελεί μια απεγνωμένη προσπάθεια κάλυψης των δεσμέυσεων που προβλέπει το μνημόνιο και επίδειξη δύναμης προς τον ελληνικό λαό.
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της επίμαχης νομοθετικής πράξης που πετάει στον δρόμο 2500 εργαζόμενους καθώς και την έμπρακτη διαφοροποίηση των κυβερνητικών εταίρων στο ζήτημα.

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Βασίλης ΠανάγουΓραμματέας Νεολαίας Ν.Ε.  ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδ/σου

Permanent link to this post (1 εικόνα, estimated 0 secs reading time)

Edit This

 

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων

Στις 09/06 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών Νομαρχιακής Επιτροπής νεολαίας σε πανελλαδικό επίπεδο.Απώτερος στόχος των νέων εκλεγμένων μελών είναι η αφύπνιση και δραστηριοποίηση μέσω ενός νέου μοντέλου συνδικαλισμού,καθώς και η προώθηση καινοτόμων ιδεών με γνώμονα την κοινωνική υπόσταση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Παρά λοιπόν τις δύσκολες συγκυρίες που επικρατούν,οι νέοι καλούνται να αποδείξουν στην κοινωνία πως είναι ενεργά πολιτικά όντα. (Περισσότερα..)

This is a preview of Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας ΔωδεκανήσουRead the full post (2 λέξεις, περίπου 0 secs διαβάσματος)

Edit This

Nomarxiaki Epitropi neaw geniaw sto PASOK, me epikefaliw ton Tim. ParaskevaΔευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ρόδος: Νέα αρχή για το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Νομαρχιακή Επιτροπή «νέας κοπής» στοτοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ., με επικεφαλής τον κ. Τιμόθεο Παρασκευά

Oλοκληρώθηκαν με ικανοποιητική προσέλευση και τάξη οι τοπικές εκλογές για την ανάδειξη νέων επιτροπών στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Νότιας Δωδεκανήσου στη Ρόδο. Ο κ. Τιμόθεος Παρασκευάς επιστρέφει στη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής τουΠΑ.ΣΟ.Κ., μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες με μεγάλη τάξη και ηρεμία και στις οποίες ψήφισαν 584 μέλη του κόμματος. Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποτελείται όπως αναμενόταν -σχεδόν εξ ολοκλήρου- από νέα πρόσωπα .(Περισσότερα..)
This is a preview of Ρόδος: Νέα αρχή για το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ..Read the full post (5 λέξεις, 2 εικόνες, περίπου 1 secs διαβάσματος)

Edit This

 

Διαδικασίες για την ανάδειξη νέων Κομματικών Οργάνων του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου στα Νότια Δωδεκάνησα, όπως και σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα θα εκλεγούν:

● Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.) Νοτίων Δωδεκανήσων, που θα αποτελείται από 9 μέλη

Υποψήφιοι για το όργανο αλφαβητικά είναι:

  • Αντωνίου Δήμητρα του Αναστασίου,
  • Γιμούκης Κωνσταντίνος του Πανταλέων,
  • Κολιάδης Αντώνης του Θεοδοσίου,
  • Κοσμάς Γεώργιος του Σταύρου,
  • Λύμουρας Παναγιώτης του Κωνσταντίνου,
  • Παρασκευάς Τιμόθεος του Δημητρίου,
  • Ράπτης Νικόλαος του Γεωργίου,
  • Σεχρεμέλης Αναστάσιος του Παναγιώτη,
  • Στεργίου Γεώργιος του Αθανασίου. (Περισσότερα..)
This is a preview of Διαδικασίες για την ανάδειξη νέων Κομματικών Οργάνων στο τοπικό ΠΑΣΟΚRead the full post (2 λέξεις, 1 εικόνα, περίπου 0 secs διαβάσματος)

Edit This

Εκλογές για ανάδειξη νέων οργάνων στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Πηγή: Ροδιακή, Αναγνώστηκε 159 φορές, Ημερομηνία 31-5-2013 18:45 

Εκλογές για ανάδειξη νέων οργάνων  στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

Σε ρυθμούς εσωκομματικών εκλογών κινείται το ΠΑΣΟΚ και στην περιοχή μας με τη διαδικασία να προβλέπει την εκλογή Νομαρχιακής (ΝΕ), Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΝΕΚΑΠ), Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (ΝΕΟΕ) και Συντονιστικής Επιτροπής (ΣΕ).
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο πλαίσιο της κινητοποίησης των στελεχών του κόμματος αναμένεται στη Ρόδο και ο Κώστας Σκανδαλίδης. Θα βρίσκεται στο νησί μας την Κυριακή προερχόμενος από την Κω και θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα. Την Κυριακή μάλιστα θα παραβρεθεί σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου στα γραφεία του κόμματος.  (Περισσότερα..)

This is a preview of Εκλογές για ανάδειξη νέων οργάνων στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ.Read the full post (14 λέξεις, 3 εικόνες, περίπου 3 secs διαβάσματος)

Edit This

 

Σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη
συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ
Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: