Δελτίο Τύπου – Φωτογραφική έκθεση των μαθητών του 1ου Γεν. Λυκείου Ρόδου – Βενετόκλειο με τίτλο: «Από τη Ρόδο της Ρώμης 1912- 1943 στη Ρώμη της Ρόδου 2012-2013»

Πάμφθηνες προσφορές κρατήσεων ξενοδοχείων online - απλά με ένα κλικ!

Πάμφθηνες προσφορές κρατήσεων ξενοδοχείων online – απλά με ένα κλικ!

Ελληνική Δημοκρατία

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

1ο Γενικό Λύκειο Ρόδου

Δελτίο Τύπου – Φωτογραφική έκθεση των μαθητών του 1ου Γεν. Λυκείου Ρόδου – Βενετόκλειο με τίτλο: «Από τη Ρόδο

Fictional flag of the Dodekanes island Rhodes ...

Fictional flag of the Dodekanes island Rhodes Français : Fictif drapeau de Rhodes Italiano: Immaginari bandiera de Rodi Русский: Вымышленный Флаг от Родос (Photo credit: Wikipedia)

της Ρώμης 1912- 1943 στη Ρώμη της Ρόδου 2012-2013»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάλυμα της Γαλλίας φωτογραφική έκθεση των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Ρόδου με θέμα «από τη Ρόδο της Ρώμης 1912- 1943 στη Ρώμη της Ρόδου 2012-2013».

Locator map of Rhodos municipality (Δήμος Ρόδο...

Locator map of Rhodos municipality (Δήμος Ρόδου) in Dodecanese prefecture (Νομός Δωδεκανήσου) in Greece. (Photo credit: Wikipedia)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν αφενός φωτογραφίες των παιδιών από την εκπαιδευτική εκδρομή στη Ρώμη και αφετέρου φωτογραφίες από κτίρια της Ρόδου που κατασκευάσθηκαν κατά την Ιταλοκρατία στα Δωδεκάνησα

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Υψηλάντης Βασίλης, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Κουσουρνάς Ευστάθιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Διακοσταματίου Σάββας και η Περιφερειακή σύμβουλος κα Φάκκα-Βασιλαράκη Ζηνοβία, η Φιλιππάκη Ρία Δημοτική Σύμβουλος, πολλά στελέχη της εκπαίδευσης και πλήθος συμπολιτών όλων των ηλικιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πολιτιστικού πρόγραμματος εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας που εκπονήθηκε από τους Εκπαιδευτικούς Φιλιππάκη Λίνα, Οικονομολόγο και Αρνικιού Δημήτρη, Μαθηματικό με την υποστήριξη του Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Ρόδου κ. Ζήκα Βασίλη.

Οι διοργανωτές συγχαίρουν θερμά όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και ευχαριστούν το τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την υποστήριξη, τη Φωτογράφο κα. Σπάρταλη για την αφιλοκερδή συμμετοχή της και τους χορηγούς Pane Di Capo και τη ΒΑΠ Κουγιός

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας που εκπονήθηκε από τους Εκπαιδευτικούς Φιλιππάκη Λίνα, Οικονομολόγο και  Αρνικίου  Δημήτρη, Μαθηματικό με την υποστήριξη του Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Ρόδου κ. Ζήκα Βασίλη.

 Πάμφθηνες προσφορές κρατήσεων ξενοδοχείων online - απλά με ένα κλικ!dmoz.org 

Search Open Directory
Arts
Business
Computers
Games
Health
Home
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports

 

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: