«Το παιδί είναι νεκρό, κατάλαβες;»

users online

Το παιδί είναι νεκρό, κατάλαβες;’ 5 Ημέρες, 19 Ώρες πριν

DORHTESORGANONIFHE.JPEG

Δίκτυο δωρητών οργάνων «πιέζουν γιατρούς να δηλώνουν ασθενείς, ώστε να συλλέγονται τα όργανα των νεκρών»
‘Ενα φρικιαστικό άρθρο της MailOnline που δεν είναι και το πρώτο, φανερώνει έναν νέο εφιάλτη που αρχίζει να εκτυλίσσεται με κίνητρο την απληστία και θύματα τους ανυποψίαστους πολίτες.

Ένα δίκτυο δωρεάς οργάνων στη Νέα Υόρκη κατηγορείται για εκφοβισμό των ιατρών που τους υποχρεώνει να δηλώσουν ασθενείς εγκεφαλικά νεκρούς, όταν είναι ακόμα ζωντανοί, ώστε να μπορέσουν να αφαιρέσουν τα όργανά τους.

Ο Whistleblower Patrick McMahon λέει ένας στους πέντε ασθενείς παρουσιάζουν σημάδια εγκεφαλικής δραστηριότητας τη στιγμή που γίνονται κομμάτια.
Το Δίκτυο των δωρητών κερδίζει εκατομμύρια από τις πωλήσεις εκμεταλλευόμενο τα πάντα, από τις καρδιές και το δέρμα μέχρι τα μάτια, σε νοσοκομεία και ασφαλιστικές εταιρείες.

Το προσωπικό καλείται να βοηθήσει στην κάλυψη της απάτης κι έχουν ποσοστά κι επιδόματα αν ..πείσουν αρκετές οικογένειες να δωρίσουν τα όργανα των συγγενών τους.

«Παριστάνουν το Θεό», είπε ο McMahon, πρώην συντονιστής μεταμοσχεύσεων που ισχυρίζεται ότι απολύθηκε μετά από 4 μήνες αφότου άρχισε να μιλάει ανοικτά γι’ αυτό που γίνεται.
«Καρδιές, πνεύμονες, νεφρά, αρθρώσεις, οστά, τα γραφήματα του δέρματος, των εντέρων, βαλβίδες, μάτια – είναι όλα πολύ χρήμα», είπε.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι νοσοκομεία που πάσχουν οικονομικά είναι εύκολο να ενδώσουν σε τέτοιου είδους πιέσεις. Αυτή τη στιγμή έχει κατατεθεί μύνηση για 19χρονο θύμα τροχαίου που αμφισβητείται αν όντως ήταν κλινικά νεκρός όταν του αφαιρέθηκαν τα όργανα. Η αγωγή αναφέρει ακόμα 3 περιπτώσεις ατόμων που αυτοί τη στιγμή ακόμα παλεύουν για τη ζωή, γιατί οι συγγενείς αρνήθηκαν να συναινέσουν στο ‘σημείωμα’ του γιατρού να δωρηθούν τα όργανα τους.

Ο McMahon διαμαρτυρήθηκε, όταν κάποιος που εισήχθη στο νοσοκομείο έδειχνε εγκεφαλική δραστηριότητα ενώ τον είχαν κηρύξει εγκεφαλικά νεκρό. Τελικά τον είπαν ταραχοποιό και απολύθηκε.

Το άρθρο αναφέρει πολλές ανάλογες περιπτώσεις και θλιβερές λεπτομέρειες, κι εμείς σας θυμίζουμε ότι σεν μερικούς μήνες μπαίνει σε ισχύ ο νέος νόμος (νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011(www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm…BoYM94uLsuaeY8_Hleam )) βάσει του οποίου η δωρεά οργάνων είναι πλέον υποχρεωτική εκτός κι αν έχεις προλάβει να δηλώσεις το αντίθετο κι αν προλάβουν οι συγγενείς να ενημερώσουν τους γιατρούς.

Στο άρθρο μας Δωρέα οργάνων – το φονικό παρεμπόριο(allnewz.weebly.com/deltaomegarho941alpha…2rhoiotaomicron.html )! αναφέραμε αντίστοιχο σκάνδαλο στην Γερμανία. Αν το παρεμπόριο αυτό καλά κρατεί στις δυτικές ‘αναπτυγμένες’ χώρες, ένας Θεός ξέρει τι γίνεται με τις ‘υποανάπτυξη’. Τώρα, την Ελλάδα, δυσκολευόμαστε να την κατατάξουμε. Τυπικά είμαστε στην ΕΕ. Από ανάπτυξη όμως δεν είμαστε ούτε στις ‘υπό’, είμαστε μάλλον στις ‘μηδέν’. Κάποιοι φρόντισαν γι’ αυτό. Οι ίδιοι που φρόντησαν να περάσουν άρον άρον και τον νόμο. Και το μνημόνιο. Και τη μιζέρια μας. Και τα σκάνδαλα τις μιας μέρας που ποτέ δεν έχουν κατάληξη. Ποιος θα ασχοληθεί με τους εγκεφαλικά νεκρούς; Κανονικά, είμαστε η χώρα του επίσημα ‘εγκεφαλικά νεκρού πληθυσμού’ αφού αφήνουμε τους πολιτικούς εγκεφάλους να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν πειράζει όμως. Για μια ακόμα φορά η Ελλάδα θα θριαμβεύσει. Αφού οι Έλληνες έδωσαν κάποτε απλόχερα τα φώτα τους σε όλη την Ανθρωπότητα, γιατί να μην μοιράσουν τώρα και τα όργανα τους!

Η δημοσκόπηση της AllNwez(allnewz.weebly.com/deltaomegarho941alpha…2rhoiotaomicron.html ) θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα. Τα μέχρι στιγμής πάντως αποτελέσματα δείχνουν η συντριπτική πλειοψηφία των Έλλήνων να διαφωνεί με τον νέο νόμο. Μ’ ένα νόμο για τον οποίο δεν ερωτήθηκε ποτέ. Δεν συζητήθηκε. Δεν ακούστηκε διάλογος. Το νέο νόμο πετσοκόμματος του πληθυσμού της Ελλάδας!

Όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε ακόμα στη δημοσκόπηση. Αν πιστεύετε ότι ο νόμος πρέπει να αλλάξει, παρακαλούμε πείτε τη γνώμη σας. Η AllNewz είναι πρόθυμη να ξεκινήσει ακόμα και petition γι’ αυτό, αν εσείς το επιθυμείτε.

attikanea.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1571.html#more

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: