ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

917-2012site.doc Download this file

Αθήνα, 6 Ιουλίου 2012

Αριθμ. Πρωτ.: 917

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είκοσι ημέρες μετά τη διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών, αποδεικνύεται πως η Βουλή των Ελλήνων ενέκρινε κονδύλι 2.000.000 ευρώ ως εκλογικό επίδομα για τους υπαλλήλους της (1.000 ευρώ έκαστος). Με δήλωση μάλιστα του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Βύρων Πολύδωρα, «βάση εθιμικού Δικαίου»… δικαιούνται 2.000 € για κάθε εκλογική αναμέτρηση !!!
Μόνο και μόνο για λόγους ηθικούς και αξιοπρέπειας και χωρίς να στρεφόμαστε εναντίον οποιουδήποτε εργαζόμενου ή κλάδου που διεκδικεί, οφείλουμε να επισημάνουμε:

1. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οι οποίοι και φέρουν το μεγαλύτερο βάρος της διεξαγωγής των εκλογών ουσιαστικά εργάστηκαν «τσάμπα» στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις, μιας και η «υπεύθυνη, αμερόληπτη, αξιοκρατική, δίκαια, κοινωνικά ευαίσθητη» πολιτική ηγεσία τους ανακοίνωσε ότι γι’ αυτούς μόνο… λεφτά… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

2. Αναδεικνύεται «η γύμνια» ενός πολιτικού συστήματος που αδυνατεί στοιχειωδώς να αξιολογήσει και να ιεραρχήσει ανάγκες και καταστάσεις, έστω και εν μέσω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Δίδει εκλογικό επίδομα σε υπαλλήλους που εξακολουθούν και λαμβάνουν 16 μισθούς και εμπαίζει τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αμείβονται με 700,00 και 800,00 ευρώ.

3. Η παραδοχή του τέως υπηρεσιακού Υπουργού κ. Αντώνη Μανιτάκη και νυν Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης πως η προβλεπόμενη αμοιβή για την διεξαγωγή των εκλογών στους Δημοτικούς Υπαλλήλους ήταν ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ, μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις, καταδεικνύει τουλάχιστον την ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ να επιλυθούν και τα πιο απλά ζητήματα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

From: «Proedros, POE OTA» <proedros@poeota.gr>
Date: Fri, 6 Jul 2012 12:27:33 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbalasop@yahoo.gr>
ReplyTo: «Proedros, POE OTA» <proedros@poeota.gr>
Subject: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ «ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:917/6-7-2012

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: