Π.ΕΞ.Ε. – Κέρδισε!

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

From: WWF Greece <wwf_ngos@lists.wwf.gr>
Date: Wed, 25 Apr 2012 15:37:15 +0300
Subject: Π.ΕΞ.Ε.- Κέρδισε!

Φίλες και φίλοι, γεια σας!

Σε λίγες μέρες το Πρωτάθλημα Εξοικονόμησης Ενέργειας (Π.ΕΞ.Ε.) ολοκληρώνεται. Δεν χρειάζεται να τρέξετε ούτε να αγχωθείτε. Το Π.ΕΞ.Ε. είναι και θα είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Ακόμα και αν δεν προλαβαίνετε να πάρετε μέρος, ο «Λογαριασμός Εξοικονόμησης Ενέργειας», το ειδικό λογισμικό που έχουμε δημιουργήσει για τις ανάγκες του διαγωνισμού, θα παραμείνει ανοιχτός και διαθέσιμος για όλους. Αρχίστε με την ησυχία σας να καταχωρείτε τα ενεργειακά δεδομένα σας και αποκτήστε έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού σας και να εντοπίζετε πού και πώς μπορείτε να την περιορίσετε!   

Υπάρχει ακόμα η περίπτωση τα προηγούμενα χρόνια να πήρατε ορισμένα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στην κατοικία σας, οπότε σας προτείνουμε να καταχωρήσετε τα στοιχεία λογαριασμών ηλεκτρισμού και θέρμανσης. Θα δείτε τι καταφέρατε και, ποιος ξέρει, μπορεί το νοικοκυριό σας να είναι ένα από τα 50 που θα κερδίσουν σημαντικά έπαθλα!

Εμπρός λοιπόν. Αποκτήστε τον δικό σας Λογαριασμό Εξοικονόμησης Ενέργειας, λάβετε μέρος στο Π.ΕΞ.Ε και βγείτε κερδισμένοι!

Π.ΕΞ.Ε: ένα πρωτάθλημα που όλοι κερδίζουν

Το ΠΕΞΕ διεξάγεται από την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς και την εταιρεία παροχής ενεργειακών υπηρεσιών Helesco, υπό την αιγίδα του Intelligent Energy Europe και με την υποστήριξη της Eurobank EFG ως Εθνικού Χορηγού.

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: