ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ Σ (ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α.) ΣΤΟ 41ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

From: «Proedros, POE OTA» <proedros@poeota.gr>
Date: Fri, 20 Apr 2012 18:40:01 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbalasop@yahoo.gr>
ReplyTo: «Proedros, POE OTA» <proedros@poeota.gr>
Subject: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ Σ (ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α.) ΣΤΟ 41ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ (Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α. ΚΑΙ Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ, ΑΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ «ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ» ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ, ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 41ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΤΡΙΤΗ 24-4-2012) ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: