Δελτίο Τύπου: Θεατρική Παράσταση: «Μονόλογοι Καθ ρέφτες» – Αφιέρωμα στην Πα γκόσμια Ημέρα για τα Δικαι ώματα της Γυναίκας

Από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ================================================
Σε μία μέρα αφιερωμένη παγκοσμίως στη Γυναίκα , ο λόγος του Ιάσονα έρχεται να συντροφέψει τη Γυναίκα-Μήδεια  και ταυτόχρονα  να καταθέσει τις δικές του αρρενωπές αλήθειες για την εκδοχή της ιστορίας… που δεν απέχει πολύ από τη δική μας σύγχρονη εκδοχή!Ένα «Εγώ» και ένα «Εσύ» …επί σκηνής!Χαρά Κόντου, συγγραφέαςΤο «Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο» διοργανώνει θεατρική παράσταση με το έργο της συγγραφέως Χαράς Κόντου «Μονόλογοι Καθρέφτες»,  στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται σε όλο τον κόσμο το μήνα Μάρτιο και αφιερώνονται στη Γυναίκα, αφ’ ότου  το 1977 ο ΟΗΕ  όρισε την 8η Μαρτίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και την  Παγκόσμια Ειρήνη».
Η παράσταση θα δοθεί στο θέατρο του Κολλεγίου Ρόδου το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός για δεύτερη φορά, μετά την εξαιρετική «Μήδεια» της ίδιας συγγραφέως που παρουσιάστηκε στον ίδιο χώρο, το Μάρτιο του 2010!Σε  ένα αντικαθρέφτισμα ψυχών και σωμάτων, φωτός και σκιάς, τα δύο φύλα συστήνονται εκ νέου, αναθυμούνται και καταθέτουν εαυτόν στην πανανθρώπινη αλήθεια του Έρωτα. Ένα ζευγάρι μέσα στο χρόνο… δυο αλήθειες επί σκηνής!Η απόφαση του Σχολείου να φιλοξενήσει την παράσταση σε σχολική θεατρική αίθουσα οφείλεται στο ότι θα τη χρησιμοποιήσει σαν εκπαιδευτικό και πολιτιστικό εργαλείο που θα χρησιμεύσει πολλαπλά στους μαθητές του!Εξ άλλου  συντελεστές της παράστασης είναι βασικά στελέχη του εκπαιδευτικού προσωπικού του Κολλεγίου, η Μαρία Μανιώτη και ο Γιάννης Κρικώνης!Οι παραστάσεις θα είναι δύο: το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012,  στις 7.30 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους μαθητές του Σχολείου καιγια τους άλλους θα είναι 10 € για τους μεγάλους και 5 € για τους μαθητές του Δημοτικού.Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει επιμεληθεί ο Σάββας Κούτρος.Από τα έσοδα των παραστάσεων το «Σπίτι της Ευρώπης» θα διαθέσει χρηματικό ποσό  στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ρόδου.ΤΈΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ =================================================
Για την αφίσα πατήστε
http://dl.dropbox.com/u/13703983/hoe_monologoi_poster.jpgΕυχαριστούμε για την φιλοξενία,
Από το Γραφείο Τύπου του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone
www.blackberry.com

From: Γραφείο Τύπου – The House of Eu rope in Rhodes <press@houseofeurope-rhodes.eu>
Date: Sun, 11 Mar 2012 21:54:30 +0200
Subject: Δελτίο Τύπου: Θεατρική Παράσταση: «Μονόλογοι Καθ ρέφτες» – Αφιέρωμα στην Πα γκόσμια Ημέρα για τα Δικαι ώματα της Γυναίκας

Από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ================================================

Σε μία μέρα αφιερωμένη παγκοσμίως στη Γυναίκα , ο λόγος του Ιάσονα έρχεται να συντροφέψει τη Γυναίκα-Μήδεια  και ταυτόχρονα  να καταθέσει τις δικές του αρρενωπές αλήθειες για την εκδοχή της ιστορίας… που δεν απέχει πολύ από τη δική μας σύγχρονη εκδοχή!
Ένα «Εγώ» και ένα «Εσύ» …επί σκηνής!

Χαρά Κόντου, συγγραφέας

Το «Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο» διοργανώνει θεατρική παράσταση με το έργο της συγγραφέως Χαράς Κόντου «Μονόλογοι Καθρέφτες»,  στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται σε όλο τον κόσμο το μήνα Μάρτιο και αφιερώνονται στη Γυναίκα, αφ’ ότου  το 1977 ο ΟΗΕ  όρισε την 8η Μαρτίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και την  Παγκόσμια Ειρήνη».

Η παράσταση θα δοθεί στο θέατρο του Κολλεγίου Ρόδου το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός για δεύτερη φορά, μετά την εξαιρετική «Μήδεια» της ίδιας συγγραφέως που παρουσιάστηκε στον ίδιο χώρο, το Μάρτιο του 2010!

Σε  ένα αντικαθρέφτισμα ψυχών και σωμάτων, φωτός και σκιάς, τα δύο φύλα συστήνονται εκ νέου, αναθυμούνται και καταθέτουν εαυτόν στην πανανθρώπινη αλήθεια του Έρωτα. Ένα ζευγάρι μέσα στο χρόνο… δυο αλήθειες επί σκηνής!

Η απόφαση του Σχολείου να φιλοξενήσει την παράσταση σε σχολική θεατρική αίθουσα οφείλεται στο ότι θα τη χρησιμοποιήσει σαν εκπαιδευτικό και πολιτιστικό εργαλείο που θα χρησιμεύσει πολλαπλά στους μαθητές του!

Εξ άλλου  συντελεστές της παράστασης είναι βασικά στελέχη του εκπαιδευτικού προσωπικού του Κολλεγίου, η Μαρία Μανιώτη και ο Γιάννης Κρικώνης!

Οι παραστάσεις θα είναι δύο: το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012,  στις 7.30 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους μαθητές του Σχολείου και
για τους άλλους θα είναι 10 € για τους μεγάλους και 5 € για τους μαθητές του Δημοτικού.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει επιμεληθεί ο Σάββας Κούτρος.

Από τα έσοδα των παραστάσεων το «Σπίτι της Ευρώπης» θα διαθέσει χρηματικό ποσό  στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ρόδου.

ΤΈΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ =================================================

Για την αφίσα πατήστε

Media_httpdldropboxco_hcfta

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία,

Από το Γραφείο Τύπου του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: